Duše

Duše

Anotace: tak mě to nějak při poslechu relaxační hudby napadlo:-)

Cítím, že již uzrál čas
prolomit to ticho v nás.
Zvednout vstříc nebi zrak
a prolomit to ticho pak.
To ticho, co v srdci leží
tisíciletí ten program běží.
Zaposlouchat se do hlasu
v patřičném pokojném úžasu.
Zaslechnem snad již už zase
tu jemnou harmonii ve vnitřím hlase.
To k tobě promlouvá duše tvá
co nyní v celou svou krásu rozkvetá.

Tak, poslyš už, člověku, ten šepot jemný a něžný,
neboť právě on ví, jak pro tebe vytvořit život krásný.
Autor madisan, 20.04.2013
Přečteno 574x
Tipy 6
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Daniela, Anjesis, VEDz RVAHEs, Jarka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý pokus pojmout svou duši do života je dobrý. Proto ST

21.04.2013 12:10:11 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí