nahodilosti prolínaných možností. na pozadí chaosu

nahodilosti prolínaných možností. na pozadí chaosu

Anotace: Ale vždy je střed kolem kterého se vše točí

/

/

neforemná postava neurčitých vzhledů
kráčela deštěm omezených slov
zamyšlena a zcela odpoutána od svého těla
toho času bičovaného kamením
a trhána divokými výkřiky
zmatených psů
kteří v touze po kosti
neštítí se hlodat syrové maso
tak nasáklé zbytečností
že poměr mokro/sucho je zcela nečitelný

na protějším životě zrovna mladý pár
holdoval několika zakázaným polohám myšlení
aniž by si uvědomil
že snímače tělesných pocitů aktivně regulují přísun dobra

nikdo se také nepozastavil na tím
proč voda jindy tak modrá a podléhající přitažlivostem
neustále v nahodilých sekvencích
protéká do spodních pater tektonických doteků

a nikdo, ale vůbec nikdo se nepozastavil nad tím, že slunce vyšlo na úplně špatné straně

inu nomální všední den
polohového vypínače náhodných realit
Autor přechodná záležitost, 02.05.2013
Přečteno 411x
Tipy 8
Poslední tipující: Miriska, Radhuza, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí