Všeslova roztrpčení

Všeslova roztrpčení

Anotace: Křičme.

Vše na vše působí,
i v žáru bolesti
nikdy nejsi sám.

Ničení krásou ví,
tak, duchu beze cti,
oddej se stínohrám.

Duše roztrpčené,
těla bezejmenných
těší se ze stesku.

Ač je víra žene
v konci zbudou z věrných
jen oči bez lesku.

Rty rozpraskané,
jazyky plné lásky
vyrvou z úst.

Ve spršce krve
ryje do srdce vrásky
sladký půst...
Autor Megan, 07.05.2013
Přečteno 434x
Tipy 2
Poslední tipující: VEDz RVAHEs, danaska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdyby vůbec nic, tak rozhodně zajímavé.

27.05.2013 17:21:30 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí