Touha po slunci

Touha po slunci

Anotace: Trochu zvláštní nálada včera o půlnoci.... :)

Visí ráno v pavučině

houpá se v ní trochu líně

Pavučiny vzpomínají

dotknou se mě snad potají.

 

Visí kroky v amuletech

léčí duše v jiných světech

pohladí mé zmrzlé růže

kterým už nic nepomůže.

 

Visí mosty nad řekami

ty mosty mě pojí s Vámi

Spojí lásku, spojí city

v citech jsi schovaná i Ty.

 

Visím vězněn v kruhu světla

Noc mi v oči chmýří vmetla

Visím v světě protikladů

v bílé tmě, ve vodopádu.

 

Visí mraky nad střechami

měly by mít soucit s námi

Padám dolů ve své krvi

vzpomínky mé jen vítr ví.

 

Visí chvíle v sněžných vločkách

i v srsti v toulavých kočkách

Houpací síť se mnou hází

Proč už slunce nevychází?

 

 

Autor Zasněný básník, 13.05.2013
Přečteno 406x
Tipy 2
Poslední tipující: VEDz RVAHEs, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné uvedomování si sám sebe. Jé jé. O tom se dá psát. Provedení jedna.

27.05.2013 17:01:44 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí