Just humanity

Just humanity

Anotace: .!

A přec je to tak,
v každém se šelma skrývá,
temná,podlá a závistivá.
Bytost,co neštítí se ničeho,
ani pohanit či okrást bližního svého.
Lež se pro ně stala denním chlebem
a pokud nelžou již se k tomu skýtá.
Na všem lpí maska jak ta ranní mlha,
těžké se jí zbavit když všude čeká ona.
Snad není to lidmi,
a snad je to světem,
modlím se skryta za závonou ticha.
Ale svět tvoří lidé,
copak po nich zbyde?
Stíny jejich žití,
ruiny jejich domů,
jedno je však jisté,lidstvo klesá dolů.
Autor Kaori, 17.05.2013
Přečteno 436x
Tipy 2
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasím.:-(

13.08.2013 15:15:02 | Jozef Bojanovský

Jo, jo. Zbývá už jen jedno. Tiše se modlit. OK

27.05.2013 17:17:46 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí