Stýská se mi po...

Stýská se mi po...

Anotace: x

Stýská se mi
po ránech s nepřítelem,
horce vonících kávou,
kterou pokládáš s nožem v ruce
vedle mě a čekáš,
až se probudím.
Říkáš, že bys mě mohl zabít
a já vím,
že to myslíš vážně.
Nenávidíme se.
A mě se přesto stýská
po pár chvílích s tebou.
Stýská se mi po večerech na střeše,
po jazzu co zněl z dálky
a červeném víne po večeři,
co jsem uvařila.
Pokaždé jsem přemýšlela,
zda bych to uhrála na nehodu,
strčit tě.
A tys to věděl.
Také jsi o tom přemýšlel.
A také ti to chybí.
Autor LadyElis, 16.06.2013
Přečteno 515x
Tipy 5
Poslední tipující: On, Isquieasuus, Madanik, Admen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí