Vidění

Vidění

Anotace: Vidět a vidět jsou dva různé pojmy.

Světla, která ti nepomohou k vidění,
stíny, které ti nezakryjí tvář.
Věci, o kterých nemáš zdání,
věci, na něž padá jasná zář.

Jsou jasné jako hvězdy na nebi,
vidíš je po celý čas.
Však hledáš je do doby,
než spatříš tmu zas.
Autor Iwushak..., 24.06.2013
Přečteno 459x
Tipy 2
Poslední tipující: Neldor
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí