Traumland

Traumland

Anotace: ...

Eine schöne gute Nacht,

sagte ich sie vor der Schalcht,

es wird nicht anders gemacht,

der Tag ist wieder umgebracht.

Sei acht, sei acht!

Wer lächelt letzt, hat gut gelacht.

Autor free.poet, 17.07.2013
Přečteno 657x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí