Efekt

Efekt

Anotace: čumilů

Jaképak technologie
jakkoliv vyspělé
- na Zemi nejsou
a nebudou, pro lok je
pivko již vyčpělé
pěnu s noblesou

odvál čas promarněný
tisíciletími
bitev a válek
otáčkoměr zblázněný
sliby nejhezčími
náhle se zalek

diktátu vlastních cílů
demontáž řeší, hlav
čelem vzad! rozkaz
zhůry? ne, efekt čumilů
zpomalil rychlost, vzav
tempu na doraz

kvap jízdy čtyřrozměrné
změna je rozměr, když
díry odvedle
rozebírají černé..
dál zbylých roubík hryž
děr, zítřky světlé
Autor Petbab, 16.08.2013
Přečteno 376x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

otáčkoměr zblázněný sliby...supr:-)

16.08.2013 19:20:26 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí