Hvězdy

Hvězdy

Anotace: jsou kulaté

Nebohatnu svým ´umem´ a ´schopnostmi´
k mému vlastnímu překvapení
informační embargo
naprosto důsledné je, podrobnostmi
zahlcen nejsem, strach v sklepení
nemusím mít, hrát largo

v orchestru největších zazobanců, smích
pouhý je jměním mým, vesele
chechtám se z výše svých hvězd
blbost je brept, budiž zvopáknuto - ´svých´
to se to tak někdy semele
nelze si s majetkem splést

přízeň byť světýlka jednoho nad vším
bohatstvím Země, jež hvězdný prach
nakonec překryje, lesk
nablýskaných lejn, dík smíchu masážím
nelepí se mi na prsty, sáh
jsem si na kulový blesk
Autor Petbab, 23.08.2013
Přečteno 418x
Tipy 4
Poslední tipující: Isquieasuus, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí