Báseň myšlenek proudu

Báseň myšlenek proudu

Anotace: Co tím chtěl básník říct? To neví snad ani moje maličkost.

Léto chýlí se ke konci,
ve větru tančí poslední zlatý klas,
slunce přestává pálit a vítr studět začíná.
Včera jsem nevěděl, dnes bylo to prvně,
zítra bude zas...
Zmizí ta radost blažená, vytratí se smích.
Odejde smutek, příjde žal,
kdo ví co jinak bude a co nikdy se nezmění?
Už jen vítr nese má slova světem dál,
nedbajíce hranic, neznaje zákazů.
Leťte, myšlenky!
Leťte a ztraťte se v dáli kdesi!
Nevyslyšeny zmizte,
neb vás nikdo slyšet nechce...
Autor Luki, 29.08.2013
Přečteno 531x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí