strach

strach

Anotace: ...

jakého rozdílu
mezi bohem a láskou
či se jen bojíme
pojmenovat cit?

jakého rozdílu
mezi pravdou a lží
či se jen bojíme
sami sebou být?

jakého rozdílu
mezi mužem a ženou
či se jen bojíme
v jednotě znít?

jakého rozdílu
mezi životem a smrtí
či se jen bojíme
statečně uchopit?
Autor zdenka, 17.09.2013
Přečteno 486x
Tipy 3
Poslední tipující: Fialový metal, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bojíme si připustit ... to co píšeš.
***ST***
Jsem 444 v řadě.
Ať se Ti daří Zdenko.
Vašek fialový

02.12.2022 19:15:47 | Fialový metal

ano… vím… tobě také, ať se daří… z

02.12.2022 19:34:55 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí