Jasná voda

Jasná voda

Anotace: Silvio Matta: Acqua chiara - překlad z italštiny

Ponořím touhu
plnou vůli k očištění
do jasné vody proudu
jako do lázně své duše

V ní klesá
plna tíže viny…
utrpení

Vyplouvá znovu čistá, nemizí
vědoma si, že ve spojení s mořem
s ostatními lidmi
dotvoří vlnu

V naději a očekávání
odpuštění
a přílivu, jenž jí přinese dálky,
aby se roztříštila o svou vlastní paměť
Autor Dolma, 30.09.2013
Přečteno 389x
Tipy 1
Poslední tipující: nebech
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí