Lodička

Lodička

Anotace: Plujeme životem....dokud naše moře nevyschne.

Maličká lodička
v každém z nás pluje,
žene ji vodička,
vlnami obklopuje.

Vstříc osudu a ještě dále,
pluje sama se svým odrazem
Na rozvlněném tančí bále,
neví, že je naším obrazem.
Autor Serja, 19.10.2013
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí