Ploty

Ploty

Anotace: ...

Bedlivě sledujem cizí světy
Bojíme se žít vlastní životy
Motýl uvězněn uvnitř hmoty
K sobě samým stavíme si ploty


Z nicoty


Nebuďme rukou v houští
Na cestě živoutní poutí
Sletem událostí co spouští
Pouť vyprahlou pouští ...
Autor Piví, 21.10.2013
Přečteno 422x
Tipy 2
Poslední tipující: VEDz RVAHEs, Haviko
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře a přesně vyjádřené přání. Souhlasím.

22.10.2013 11:27:29 | VEDz RVAHEs

Zbourejme ploty mezi lidmi. Pěkně napsané. Anna F.

21.10.2013 21:24:10 | Haviko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí