Zač...

Zač...

Anotace: Lehké zamyšlení.

Zač
jsme trestáni?

Za bosou chůzi po stráni,
za letmý polibek lingvistické múzy,
za změny vil kouzelných v lůzy,
za přítomnost mozku,
co z člověka dělá myslící trosku,
za charakter,
aniž byl by jsi páter,
za duši,
co někoho zkruší,
za emoce,
když ovládnou srdce,
za bolest
i cizí lest,
za dobrotu
a nebydlení ve squattu,
za nezištnou pomoc jiným,
za neochotu zůstat lhostejným.
.
.
.
Autor Haviko, 29.10.2013
Přečteno 485x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

za to mě nikdo netrestá...

30.10.2013 00:17:19 | enigman

Šťastný to muž. ...

30.10.2013 11:46:37 | Haviko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí