Jen tak

Jen tak

Anotace: jen tak a tak a tak a jen jdeme vstříc za svým osudem.

říkanka - jen tak

jen tak kráčím,
za bodláčím.
Jen tak lezu
a nedolezu..

Jen tak sám sebe se ptám,
copak mám dnes za program.
Jen tak ptají se za mě jiní,
co sleduji těmihle rýmy stupidními.

Jen tak každé ráno vstávám
a s chutí si zanadávám,
jen tak potom posnídám
a na to co jím se nedívám...

Jan tak se potom zaujmu prací
a někdo z toho jása, někdo zvrací
a jen tak potom před domem
zabývám se humorem.

Pak jen tak řeknu kolegovi
ať jen tak na rýmy neodpoví,
prože co je jenom tak
není jistě čistý vztah.

Jen tak si dáte ráno kafe
a jen tak si ve tmě v poli zašukáte,
avšak žádný vztah není jenom tak.
na jednom poli jsou brambory, na druhém mák....
A pak se jen tak ráno probudíte.
Co vypili jste se nedozvíte.
A najednou, (jde po kůži strach)
jo, jste matka, otec.... jenom tak..

hm a někdy zloděj...
Někdy vrah...
Autor Desktop_men, 07.11.2013
Přečteno 436x
Tipy 1
Poslední tipující: RyxiraAmyGinger
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

předem se omlouvám, jestli to nebyl účel, ale pobavilo mě to :D

27.01.2014 20:01:30 | RyxiraAmyGinger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí