Hnedobiela

Hnedobiela

Anotace: pomalé pohyby, prižmúrené oči a svet sa predsa točil a točí

Čo cítiš, keď svetlá svietia ti do očí,
ty ležíš, znavená a občas sa otočíš
Prijímaš dotyky, necháš sa hladiť
nevieš, že aj dotyk môže zradiť.
Ležíš a oči tlačíš k sebe, spíš snáď?
Alebo sa snažíš skryť pred slovom rád?
Hráš sa, naťahuješ svoje pazúre kupredu do priestoru kde nič nie je.
Pozeráš po ľuďoch, naťahuješ sa na mieste pútaš na svoje maniere.
Je pre teba dôležitá?
Pre teba strojca žitia.
Pre iných nesympatická.
Môže byť láska taktická?
Radšej zatvor oči a ži svoj sen
Je lepšie mať ho a rozdať sa preň
Než umrieť v realite
Autor ofca, 07.11.2013
Přečteno 409x
Tipy 8
Poslední tipující: Amonasr, Isquieasuus, enigman, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

může být láska taktická?...zajímavá otázka...podle mne nemůže...pak by už nebyla tím čím je...

07.11.2013 23:39:39 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí