Analyza nemoci

Analyza nemoci

Anotace: Filosofie a fyziologie ve hře oxymoronu

Dusit se v myšlenkách,
jež vzduchem mají být.
Dýchat prach syntaxí,
infekční slova roznášet.
Mluvit plynule, řečí tekoucí
pozor,mlčet znamená nedýchat.
Hledat silný proud,
v bohatství se nechat unášet.
Nuzní bez imunity ?
Hlasitě kýchat strach !
Bez inhalátoru není lehké se nadechnout
a prý proč jsou lidé nemocní...
Autor Thanatoss, 22.11.2013
Přečteno 455x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí