Se-/be-lhání

Se-/be-lhání

Anotace: ...

Chtěl jsem létat, ale neumím se vznášet.

Pravdou je, že ani odrazy mi nešly,

a tak se jenom občas brouzdám po zemi.

 

Hledám svá křídla mezi kameny

jako Ikarus již značně sešlý,

bez chuti dál se pěšky vláčet.

 

Však takto neselhal jsem sám:

stovky dalších potkávám

po cestě stejnou měrou znavených,

co za Ikary se považují.

 

Měli by zalézt do svých slují.

Ruch na cestách by ztich.

Autor free.poet, 24.11.2013
Přečteno 451x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí