Jsi..-

Jsi..-

Anotace: Charles Baudelaire .. nepřestávejte se opíjet..

Jsi kráska, jsi zrůda
jsi květ, jsi smůla
jsi život, jsi smrt

a přece jsem šťasten

Jsi náhoda, jsi osud
jsi zázrak, jsi podvrh
jsi vášeň, jsi vyhoření

pro tebe má krev pění

jsi všechno, jsi nic
jsi síla, jsi slabost
jsi naděje, jsi zatracení

prosím, neopouštěj mě...
Autor Decaturka, 25.11.2013
Přečteno 639x
Tipy 5
Poslední tipující: lovelorn, Eru Alonnar, ElaJah, Lioness, RyxiraAmyGinger
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí