O sestře

O sestře

Anotace: Hra slov o sestře

Prozření vztahy zředí
trpký vhled zrady vlastní,
jen nahlédnout do vody průzračné
důvěra, prý mokrý signal spojení
když promluví ticho...
Hustotu lži nelze rozmíchat
zavřená usta po ní prahnou,
rozleptat city pravdou kyselou
Máš sladké plody ?
opíjej dav nenasytný !...
ač zištná něha agresi skrývá...
buď na pozoru, člověče slepý,
když vnitřní hlas se utiší...
Autor Thanatoss, 25.11.2013
Přečteno 423x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí