Monology

Monology

Anotace: ...

Zveršuju ti
svůj vnitřní svět
jako manifestaci
proti veškerým otázkám

Obrátím naruby
celou neuvědomělost
myšlenky
co střídá další
myšlenku
prožitek
sled času a okolností

Napíšu ti revoluční sbírku
poznámek o životě
o padlých andělech
co se pokouší roztáhnout
zase svoje křídla

Pořád balancuješ
nad možnostma
svých vysněných cest
strnule vcházíš
do reality
svýho vnitřního monologu
Autor frangir, 27.11.2013
Přečteno 1174x
Tipy 1
Poslední tipující: Jana B.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí