Když se čas naplnil

Když se čas naplnil

Když se čas naplnil
a protáh' klíčovou dírkou
já dál jsem snil
dokud smrt neškrtla sirkou
a já jsem vzplál.

V nekonečné bolesti
tancoval jsem v plamenech
prach můj se rozhostil
na šedivých kamenech
co leží opodál.

A tato jasná proměna
v bolesti a z krve zrozená
znovu zas a zas se přemění
v duši, nohy a ramena
a bych byl blíž k Tobě.

Nekonečná síla ve vesmíru pramení
v tichosti a míru
stejná je v Tobě síla, Tvé znamení,
ale jen když najdeš víru
jen sám v sobě.
Autor Ďábel sám, 14.12.2013
Přečteno 428x
Tipy 3
Poslední tipující: lienka-love, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je někdy pěkně těžké...najít víru sám v sobě..ale hezky jsi to napsal...

28.01.2014 22:04:56 | lienka-love

:)

07.02.2014 17:38:28 | Ďábel sám

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí