Optimální jistota

Optimální jistota

Anotace: ......

Kardinální nejistota
V tomhle Světě
Na tyhle Zemi
A žádná sociálka nezaručí
Mít stejně dobře, mezi Všemi !
Jeden má málo, druhý více
Úplně nejvíc
Mají v Americe ?
Nebo Saudové ?
Nebo v Tibetu ?
Každému kousek rozumu dal Bůh
Tak narovnejme se ve hřbetu !
Pracujme, snažme se
Každý dle svého
Nekraďme, nezáviďme
A dosáhneme všeho !
Až budeme na Nebeskou bránu ťukat
Nám stejně z kapsy nevypadne dukát !
Autor v.hercik, 14.12.2013
Přečteno 392x
Tipy 1
Poslední tipující: Hašiko
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí