Země umírá a já pláču

Země umírá a já pláču

Anotace: Touto krátkou básní bych chtěl VŠEM říci, aby si lidé uvědomili, co působí naší planetě. :)))) Mír s vámi!

Země umírá a já pláču,
slzy mi tečou, smutkem se utápím.

Nejde s tím dělat nic, nemůžu nastolit mír.
Nemohu bojovat, protože jsem jen stín.

Prázdná duše, co v prach se obrátí,
odejde na věky a nikdy se nevrátí.
Autor Engrow, 26.12.2013
Přečteno 381x
Tipy 2
Poslední tipující: Cizí neštěstí, Sýkorka07
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí