PŘETÍŽENÁ PŘEDPOVĚDMI

PŘETÍŽENÁ PŘEDPOVĚDMI

Anotace: Zápisky blekotajícího blázna

Poťouchle upřímný
úplněk úplně degraduje defraudaci.

Zajímavá bystřina
klokotá, kloktá

až vyplivne
podívá do zrcadla

a odsoudí optimismus
na druhou kolej.

Feng šuej
je plnej, zarputilej a zapřísáhlej.

nezajímá ho pravděpodobně ani tvoje hlava.
jak říkáš.

Je to pravda.
Zatím nedorazili.

někde zaseklí
na autobusové zajímavce.

neuděláš nic
co by potěšilo.

zatím běžíš.
s taškou o překot.

nenadáváš
ale cítíš jak přenecháváš

dál a dál
až úplně vyschneš přetížením bradavek.

za úplňku samozřejmě.
Autor Salutem in Christo, 07.01.2014
Přečteno 372x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavá autobusovka...

08.01.2014 16:38:13 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí