V nedohlednu

V nedohlednu

Anotace: Zápisky blekotajícího blázna

Cílová stanice

v nedohlednu.
Přejímajíce

chtíče v paralelním vědění
uznávám to

uznávám
pro změnu.

Taktéž věříce
fantasii

polapenou vlaštovkou víry.
Kdeže je tvá síla mocný bojovníku.

Vrátíš se na konec
až dojdeš, odejdeš.

touha je krátká
a zmizí.

Nebesa zaručí
uzříš ji.

A tak jako pokaždé
zatneš zuby a jdeš.

Kupředu levá
kupředu levá.

This point captured
co příštího

Já to neví
hledá levá, tmavá, náruživá

ke zneuctění nedochází
protože muž už odchází

jde na tramvaj
musí

chce se mu čůrat
a tak míjí to podstatné

že mu uniká
vdovec, vdova

nelibosti kráčí ruku v ruce v katakombách násilí
procitá

neplechy neplechářům
plechy pletichářům

zastav se a podívej
auta troubí

nesmíš stát na přechodu
vždyť víš a vidíš

jako všichni
máš to pod kontrolou

zanikání a vnikání
vnuknutí oblíbené příhody, nastává okamžitý záměr

vtělená soběstačnost
naříkavé zalíbení v maličkostech

proudí horem pádem, jako koně o překot
kotě zívá a ty nasloucháš

vždyť víš a vidíš
tetování od tetičky

našlápneš potichu mimo mravence a brouky
zatřepeš křídly která nemáš

a odletíš v pravdě za přízní osudu
tenká je tenká dráha měsíční

co nezmůže pouliční vřava počká na příště
zatím sedím a posloucháš.
Autor Salutem in Christo, 08.01.2014
Přečteno 411x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá a pěkná :)

01.01.2015 21:30:01 | Lioness

ty plechy určitě zaujaly pokrývače...

08.01.2014 11:11:22 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí