HŘÍŠNÁ NÁDOBA

HŘÍŠNÁ NÁDOBA

Anotace: co člověk jest?...

Hříšná nádoba jsem, slabý a tak opuštěný
ďábel mi stojí za zády a našeptává
co dělat mám, hřích tak sladký je
mé tělo slábne v objetí cizí ženy
má duše se chvěje, cizí majetek odnáším
své ruce nevím, jak schovat, krev mi po nich teče
nevadí, se svými hříchy před kněze poklekám
očistil jsem se modlitbou, co stát se může
odpustek v nejhorším dám, cesta na nebesa otevřená
co na to Kristus? To je jeho vykoupení?
Autor Perseus, 19.01.2014
Přečteno 1212x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí