Za obzor

Za obzor

Anotace: O nalezení své cesty a smíření se se svým osudem.

Zářící obzor pln jasné modři
zřetelná cesta věčného poutníka,
schody k branám povrchního nebe...jak pošetilé,
co však Ti, kdož z cesty sejdou?

Skutečný ráj je možnost volby,
i když byla zvolena za nás,
navzdory opovržení Cestovatelů,
jsme svobodní.

Nesleduji obzor, proč však, když vidím za něj
svět neřestí, poezie, fantazie a lásky.
Dekadence, či ráj, jenž nemůže být chápán ?

Nevzdám se své vlastní identity,
pro mnohé nepochopitelné,
pro některé zvrhlé,
pro mne přirozené.

V říši divů
Alenka na duhovém jednorožci,
s lahví vína, nahá
stydí se, ale ne za nahotu
také ji může skrýt, také se ji nezbaví.
Autor Jeffree, 01.02.2014
Přečteno 385x
Tipy 6
Poslední tipující: Zrska, Radhuza, jitoush, CoT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta poslední sloka se mi fakt moc líbí :)

02.02.2014 00:01:03 | iluzionistka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí