O MODLITBĚ A SKÝVĚ CHLEBA

O MODLITBĚ A SKÝVĚ CHLEBA

Anotace: Kdo nemá vlastní přesvědčení ani víru, hnán strachem ze smrti, zpravidla bláhově věří někomu nebo něčemu …

Až se zcela rozední
dojím chleba poslední
Je tvrdý už několik dní
Co s tím až jej sním
o dalším teď jen sním

Chléb náš vezdejší
dej nám zas ó Pane
Modlitby jsou vedlejší
když za slovo boží
není žádné zboží
nic se nedostane

Odstup „satane“
a nic se nestane
jsou to řeči plané
S vírou i bez víry
život má jiné míry

Jedinou otázku
Ne jen kázat
ale rozdávat
skutečnou lásku
Autor RU 82, 08.02.2014
Přečteno 476x
Tipy 1
Poslední tipující: CoT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí