Probudíš slunce zítřejší

Probudíš slunce zítřejší

Anotace: Krátká oslava nového paprsku pro všechny vyslovené i nevyslovené dny lidí jež kdy žili a budou žít na této Zemi

Jak začasto při stínech stromů

ucítíš opojení osudu 

Jak výsledná silokřivka tvých působení

zastaví rotaci planety denní

A svět život roztřelí do polí

meziplanetárních 

ze soli jantarů výdechu za kraje vesmíru

jen spěj Člověče a měj Víru

Ať probudíš slunce zítřejší

napneš tětivu chronologické stanice

příběhu Života tvého

uvidíš dítěte v sobě zasněného

jak vytváří lůno pro zrod do skutečna

tam je Tvá naděje Věčná

Tak probouzej slunce zítřejší

jasnější než sluncí milión

ani atomová energie zazatváří čas

jeho blýskavou tvář

za siluletou bez limitů hrát

Dejž probuzené slunce zítřejší

ono je sestrou bratr lunou jest

tohle je země domorodé zvěst

....

Autor Happyyz, 23.02.2014
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí