Asteroid DX 110

Asteroid DX 110

Anotace: dnes ve 20.30 hod UT

S jakou samozřejmostí lze říkat lež
s jakým sebevědomím se s ní ztotožnit
asteroid ať ti neuteče, běž
úspěšný ve všem - doslova urozkošnit

můžeš se sytě svým egem v tranzu
kreativity tak nedostižné tempem
růstu do nebe uzlů na provazu
po kterém zpátky nelze vrátit se dřepem

do výchozího bodu, kámen již tne
trajektorie tvé graf, v rychlosti pozdě je
uhnout mu, placeba zítřejšího dne
dožít se.. pomoci lži, když se dosměje
Autor Petbab, 05.03.2014
Přečteno 334x
Tipy 7
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, enigman, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to se mrknu...

05.03.2014 12:59:50 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí