Deprese

Deprese

Anotace: Věnujte prosím pozornost zejména vyústění básně - poslední dva verše (prosinec 2013)

Čas letí
a štěstí nepřinese
jen bolest, smutek a zmar
nepříjemné pnutí
v těle i duši
každý podzim, každý jar.

Výčitky svědomí
šedivý a prázdný svět
žádný radosti dar
životem pohrdání
necítím nic
jen prázdnotu...no nazdar

Ale, co když přeci jen
lze ještě rozdmýchat smyslu žár?
Autor LIONEL, 05.03.2014
Přečteno 370x
Tipy 2
Poslední tipující: Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí