Vyhnání z ráje

Vyhnání z ráje

Anotace: O tom klínu, který mezi ženou a muže někdy bývá.

Byl den a potom noc

a naše krajina bila na pomoc

když jako havran čestný host

padl v nemilost

 

Když něco končí něco začíná

vyhasla doba začne vteřina

Ale přejít tenhle most

jen jednou...a víc než dost

 

Dva rudobílí titáni 

jsme z ráje náhle vyhnání

a s sebou nic jen z domova

nás tíží plody jako z olova

 

Svět tehleten má čtyři strany

jsou lany ringu obehnány

a chlap,co chtěl si vydělat

nás v něm dokrve nechal bojovat

 

Co se stalo nejde odestát

ale budeš-li hořet, budu tát

Marně se ptát,

jak skončí tohle bezvládí

 

Jsme synové a dcery země

a naše vyprahlé hrdé sémě

snad někdo jednou

do lepší hlíny zasadí

Autor Magna, 07.03.2014
Přečteno 581x
Tipy 1
Poslední tipující: Jana B.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí