Otázky

Otázky

Anotace: Menší báseň, menší zamyšlení ...

někdo hlupák, někdo zbabělec,
já čtenář a učenec,
hledám odpovědi na otázky,
o kterých se vedou zkazky,
zapomenuté a nevítané,
v temnotě svázané a zamotané,
v panenské krvi pokřtěné,
hluboko v nejhlubší hlubší hlubině zakopané,
bude tady někdo kdo je zodpoví ?
kdo rozum a čest při četbě neodhodí ?
někoho koho s čistým srdcem nezabolí,
na tomto světě pravda vidoucí,
že nikdo nerozluští,
poselství které možná někdo luští,
co chtěl pisatel říci
Autor Orist Grey, 09.03.2014
Přečteno 354x
Tipy 3
Poslední tipující: Aiury, enigman, Grizzelda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná jen chtěl aby je nikdo nezodpověděl...

12.03.2014 11:04:11 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí