Útěk

Útěk

Anotace: O (ne)smíření se se svou identitou.

Za jasné noci
políbené zářícím úplňkem
vidím Tě v zrcadle
odrazu vlastní duše
nech mě
ODEJDI!

Další setkání s Tebou
nesmiřitelnou
netoužím po prozření
skrýváš se hluboko
uvnitř mých tajných tužeb
křičím v nesnesitelné agónii
snažím se zapomenout
NE!
to nejsem já

Každým dnem mám na tváři
make up maskulinity
prázdný stereotyp genderu
na tváři osobnosti

Schovám Tě před světem
před sebou však nezmizím
s vrozenou elegancí herce hraji
životní roli v divadelním představení

Ztemnělým sálem se rozléhá potlesk
odkládám svou postavu v zákulisí
svou roli jsem zahrála
s odloženým kostýmem pokračuji zpět, do nového života.
Autor Jeffree, 29.03.2014
Přečteno 338x
Tipy 2
Poslední tipující: Zrska, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí