Epidemie

Epidemie

Anotace: .......

Kolik trápení stojí pýcha,
kolik utrpení stojí nadutost?
Když vytvořili jste nemoc,
volali jste sláva pomáháme lidem,
volali jste sláva transfúze léčí...!

A běžel čas a šla léta ,
a v ordinaci stařík za staříkem.
Ti co se již nepoznají v zrcadlech,
ti co příhodu mozkovou utrpěli,
no ti co "pomohli jste jim".
No ti u jejichž lůžek volali jste,
volali sláva transfúze zabrala... .
Epidemie záplava těch jež,
už nejsou soběstační a při síle... .
No desítky tisíc ročně přibývají jich,
a nezbývá než umírat nedůstojně jim.

A vy Cvachové v nemocnicích další,
a další svou nadutostí vyrábíte... !
Tolik důvěry dali vám tolik naděje,
a teď vidí cítí ten klam to zklamání... .
Jen pýcha inteligentních lidí,
jen malost a klam a podvod ...lež.

Epidemie...způsobená "lékaři",
ztrápené rodiny,promarněná léta!
Tak slyš Cvachu nemocniční,
naslouchej hlasu toho kdo krev,
no ano kdo krev vytvořil...,
i její použití stanovil!... hlupáci ,
jen hlupáci nevěnují pozornost,
čemu?komu? Stvořiteli života...Bohu.

Opustí-li krevní oběh na zem vylij ji,
to jest jediné možné užití!!!
Slovutní učenci,profesoři lékaři,
použijte praktickou moudrost,
poslechněte Stvořitele no stydíte se?
Před kým...před lidmi?kolegy?

Epidemii šíříte... vinu krve máte,
nevinné krve svých pacientů.
Co vaší pýchou trpí, co s váma pohne?
Epidemie epidemie epidemie,
už nebudete Cvachové už nebudete... .
Autor lamar.c, 15.04.2014
Přečteno 464x
Tipy 5
Poslední tipující: Jort, Robin Marnolli, Zrska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí