Cigareta

Cigareta

Anotace: Nechci tu nějak obhajovat cigarety a kouření, ale občas se prostě při kouření krásně zapřemýšlí, ještě když se vypije pár litrů vína...

Muž si zapálí cigaretu

a žačne přemítat,

o životě, o lásce, o štěstí,

vzpomíná na mládí,

nostalgie.

 

Co mu zbylo?

Vzpomínky.

Co ho čeká?

Stáří.

Co potom?

Zase jen vzpomínky.

 

Připomíná si vše co zažil,

smutky, strasti,

štěstí, lásky,

své skutky co vykonal,

dobré a zlé

a které již nenapraví.

 

Ještě pár vdechnutí a bude konec,

jako u všeho ostatního,

konec který zamrzí,

a až potom dojde,

že konec je jen začátek.

Ne vždy...

 

Muž zahazuje cigaretu

a vrací se zpět,

zpět do života

plného řetězů

a lan.

Autor Dante van Helsing, 17.04.2014
Přečteno 395x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí