Přítel

Přítel

Anotace: není to jen o životě ?

Břehy času, vrací ji zpět. Dětství odkrajuje místa po kterých kráčela.

Bratránek střílí z luku. Stará zahrada. Prapotomci bytostí. Živoucí moravská předměstí.

Nic než krásná léta bez starosti.

A všechna ta smůla myšlenky, když zjištíš příliš mnoho.

Odpovědnost tě zavolá.

Zemřeš. Víš to. A přesto by jsi žil.

Jen Vykročil.

Vzpomínal na první nové boty.

Vzpomínal na tmu.

Na přítele, kterému na tobě záleží.

Na příběhy, které jsi nezapsal.

Na vášeň tvého života, která je schopná tě zabít.

Přijmeš všechno, otevřeš ty stránky.

Vytvoříš ji.

Báseň tvého života - značka - pro život.

 

Autor Happyyz, 09.05.2014
Přečteno 372x
Tipy 2
Poslední tipující: jitoush, Aiury
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ano....proživot...../úsměv/....Ji.

09.05.2014 20:30:23 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí