Básne

Básne

Anotace: Je ťažké písať básne? Jednoducho, zľava - doprava. Čo keď svetlo zhasne. Nevadí, noc...

Je ťažké písať básne?
Jednoducho, zľava - doprava.
Čo keď svetlo zhasne.
Nevadí, noc je tichá oprava.

Chápu, čo chcem povedať?
Prepíšem ju zas - znovu.
Niekto sa trafí, možno - snáď.
Nechaj ma premýšľať.

Nepíše ich všetky život?
Byť len prosté médium.
Utiecť realite za svetlom,
mestských nočných lámp.

Len na chvíľu.
Autor Gatita, 12.05.2014
Přečteno 411x
Tipy 4
Poslední tipující: Sandra_T, vodnař
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí