Jsem

Jsem

Jsem kočka na rozpálený plechový střeše
Jsem myš, co nikdy neuteče
Jsem čas, jak unyle se vleče
když upadáš do posmrtný křeče

Jsem svíčka plápolající tmou
Jsem prostor nad hvězdnou oblohou
Jsem ocel, co se nechce nechat skout
kráčeje s úmyslem neuhnout

Jsem bas ve sboru sopránů
Jsem ryba chycená do spárů
Jsem čas od času na ránu
když pouštím nahlas Nirvanu

Jsem rudá na hadru pro býka
Jsem plyn, jak z trubky utíká
Jsem ten, co sám se zalyká
snaže se utopit vodníka

Jsem pára nad hrncem se ztrácející
stoupaje k plnému měsíci
Jsem dítě bojující se lžící
když pátrám ve tmě po svíci
Autor Voiceless.Messenger, 16.05.2014
Přečteno 381x
Tipy 2
Poslední tipující: Daniela
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí