Mám v prdeli díru

Mám v prdeli díru

Anotace: je to výjimečné

 

 

.

 

 

když jsem šel ulicemi Madridu

byl jsem vlastně v Praze

a bylo mi blaze

protože jsem napsal ten nejneotřelejší rým

který kdy kdo (zde na literu) vymyslel

a měl jsem všechny rád

hele

padá hvězda

pojď si něco přát

koukám na tebe

a ty mi říkáš

kurvadrát

 

 

ale to jsem tehdy ležel v nemocnici

na stolku s rozžatou pohřební svící

byli jsme tak lehcí že naše krev

místo šumění vydávala tichý zpěv

ten zpěv měl tvůj hlas to byl zvuk tvého dechu

co volal pojď schovej se ke mně do pelechu

pelech je daleko až tam na druhé straně

odpoj si přístroje když nabízím ti rámě

 

 

 

a ráno

 

zjistíš znovu

že v prdeli máš díru

tam bylo tvoje srdce

všechny city

a zažívací potíže

 

 

 

.

 

 

Autor Já Esther Ruth, 28.05.2014
Přečteno 686x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Aiury, Jin&Jang, Jan Voralberg
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jeste jsem se k tomu vratil.. rad bych se k tomu nejakym zpusobem vyjadril, ale zustanu jen u pocitu z dila, kterej si odnesu a nedam. :)

29.05.2014 00:19:24 | Jan Voralberg

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí