Spirála

Spirála

Anotace: Básně "Spirála života" a "Spirála prokletá" jsem napsala zvlášť, druhý díl přišel po sedmi letech. Docela by mě zajímalo, jaká spirála přijde za pár roků jako další =)

I.
Spirála života
celou mě omotá,
ušitá na míru,
točím se ve víru
.............myšlenek

Na zemi ležící
křičím, že přežít chci,
nikdo mě nevnímá,
mý tělo usíná
..............navenek

Spirála nekončí,
asi mě umučí,
stoupá mi krevní tlak,
spouštím se po kapkách
...............deště

Ke štěstí daleko,
někde se zaseklo.
Život mě mrdá,
dáme si prda
..............ještě


II.
Spirála prokletá!
Celou mě rozleptá
Posedlá luštěním
přes slzy nevidím
............ na tajenku

Šílím tu bolestí
Vždyť nejde utéct jí
Až šrámy zalepím,
snad zase pochopím
.......... svět tam venku

Spirála nebeská
je jako groteska
Dostanu traverzou,
kus mě poponesou
............. na ramenou

Startovní pistolí
hlavu mi prostřelí
Pokud nenarazím,
v cíl se snad doplazím
............. po kolenou
Autor Estelle, 03.07.2014
Přečteno 373x
Tipy 2
Poslední tipující: Gabriela Green
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to hezké, pro mě svým způsobem je to zase trochu něco jiného :-)

03.07.2014 23:54:09 | Gabriela Green

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí