O míru

O míru

Anotace: ......

Nemám starost o nic
nemusím bádat v Indii o míru
ani jezdit do Afghánistánu
navštívit Šáha Záhiru
Mír je tam,
kde je láska v srdci
a kde jsi Ty
tam se to točí
Krása nemusí být nutně
o tělesné schránce
Duševno není pouto
a peníze v bance
Dokud je čas
zbav se….
Autor v.hercik, 07.07.2014
Přečteno 301x
Tipy 1
Poslední tipující: ardzuna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí