Na úrodné půdě

Na úrodné půdě

Anotace: ...všechno se vším souvisí....akorát to není vidět :-)

Smířlivé opilé kůzlátko.
Běda tobě noci.
Necháš vidět pramen vlasů.
Za záclonou časů.
Tobě piju krev
stále při sobě.
Můj hněv nestačí.
Mrzutost se protlačí.
Divoši nebo kanibalové?
Poutají vlnu noci.
Teď padala hvězda.
A výkřik do ticha
umocnil slzy.
Z kořenů vyňatý.
Podoben zkáze.
Pak náhle dojatý
ve své rovnováze.
Umučili zvíře.
A dali se slyšet.
Trofejí nespočet.
Publikum jásá
byl to kabaret.
Někdo přišel o hůl.
Jiný mrtvých křísí.
Kdysi - to už je dávno.
Svět se množil.
Mávnutím ruky
Století ke kolenům složil.
Autor w3s, 08.07.2014
Přečteno 397x
Tipy 4
Poslední tipující: Aiury, jitoush, Kubský P.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí