Já vidím indigo

Já vidím indigo

Anotace: 100% daktyl ;) Tyto verše jsou věnovány Adžně - naší čelní čakře a třetímu oku. Nechť je nám všem dána její nekonečná harmonie :)

Pokaždé vidím to tajemné indigo
Vidím to plátno, v němž hvězd září toliko
Létávám vesmírem ...ke snům a ideám
Své třetí oko já bystré mám dokořán

A moc Tě miluji, tajemné indigo
Ty sny a ideje, k nimž létám vysoko
Nejvyšší poznání skryto je ve hvězdách
Je skryto v myšlenkách ...hluboko v každém z nás...
Autor Foxxx, 09.07.2014
Přečteno 524x
Tipy 3
Poslední tipující: jitoush, Jort, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí