Kod duše

Kod duše

Anotace: ...hledej zakodovaný čas žití svého..

Od nádechu k výdechu
v děrném štítku genů bod
s úsměvem a bez spěchu
hledej v duši své života kód

neboť

vše nemožné je možné
vše možné zní nemožně
když možnosti dané
zůstanou skryté v noční tmě
Autor vodnař, 11.07.2014
Přečteno 391x
Tipy 5
Poslední tipující: jitoush, Gabriela Green, Kubský P., Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí