VINÁRNA

VINÁRNA

Anotace: VINÁRNA Spoře oděné ticho podvečera a najednou rozjímání a splynutí dunivý...

VINÁRNA


Spoře oděné ticho podvečera
a najednou
rozjímání a splynutí
dunivý rytmus vede nad hlubinu.

Kam jste se poděli všichni
tišší,
pokorní?

Rozšířené oči dychtí po hudbě sfér
a přitom
z křišťálu líně teče euthanásie.
Smích.

Stmívá se na dně sklenky,
večer dohořel jak cigareta k filtru
a můry touží po ohni...
Autor Olda, 12.07.2014
Přečteno 373x
Tipy 5
Poslední tipující: Aiury, Jort, Pamína
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí