Bilance

Bilance

Anotace: .....

Marmeláda místo krve
mi v žilách sotva se hne
Husto !
Potichu se vytrácím
a Boží mlýny pořád melou
Je nabíledni, kdy si pro mne přijdou
Ocelové boty se špičkami z květů
kam šlápneš, tam propast, na sto roků
Bizarní situace
a nový den začíná…..
Autor v.hercik, 17.07.2014
Přečteno 338x
Tipy 1
Poslední tipující: Bakchus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí